Tolatott, súlyos sérülést okozott

2022. 07. 24., v - 10:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy 48 éves nagykanizsai férfi tolatott egy tehergépkocsival 2022. március 22-én 15 óra 20 perc körül Muraszemenyén, a Zrínyi úton. Az Akác út kereszteződéséhez érve figyelmetlensége miatt nem észlelte az úttesten átkelni szándékozó 28 éves helyi férfit, így elütötte őt. A balesetben a gyalogos súlyosan megsérült.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a közúti baleset okozása miatt folytatott büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.