Utazás a rendőrségre

2022. 01. 19., sze - 16:51
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Vonaton rongált egy férfi Békés megyében. Ököllel kiütött egy ablakot, mert nem tudta kinyitni. A rendőrség az ellene indított büntetőeljárás iratait megküldte az ügyészségnek.

Rongálás miatt indított büntetőeljárást a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság egy férfi ellen, mert 2021. augusztus 3-án este kitört egy ablakot egy Békéscsaba és Kétegyháza között közlekedő vonaton. A 40 éves mezőkovácsházi férfi elmondása szerint azon mérgelte fel magát, hogy nem tudta kinyitni az egyik ablakot. Miután hiába próbálkozott, ököllel célozta meg az üveget, ami nem állta az ütést, összetört. A vonaton dolgozó jegyvizsgáló rögtön látta, mit csinált és felírta az adatait, majd a vasúttársaság feljelentést tett a rendőrségen. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a férfi ellen rongálás miatt büntetőeljárást indított. Ügyének vizsgálata 2022. január 19-én befejeződött, a nyomozás iratait a rendőrség megküldte az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy mórahalmi büfébe, ahonnan készpénzt loptak el.

 

Rendőrkézen a rabló

A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalt, aki kirabolt egy nőt Szegeden.

 

Lezárt ügyek: Nem mind ezüst, ami fénylik

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki ezüst érméknek nevezett hamisítványokkal csapta be vásárlóját.