Vádemelést javasolnak a füzesabonyi rendőrök

2022. 09. 22., cs - 06:23
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy kápolnai vendéglátóhelyre tört be.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett gyanúja miatt folytatott eljárást egy karácsondi lakos ellen.

A gyanú szerint a 46 éves férfi, 2022. szeptember 14-én 0 óra 30 perc körül egy kápolnai vendéglátóhely ablakát befeszítve bejutott az épületbe, ahonnan több üveg alkoholt, számológépet és mobiltelefont vitt el, továbbá a helyszínen is ivott az ott talált szeszes italokból. Az épületben távfelügyelettel működő riasztórendszer jelzése alapján, az egyik alkalmazott rövid időn belül a helyszínre érkezett és értesítette a rendőrséget.

A bejelentést követően a körzeti megbízott rendőr a közelben elfogta a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, lefoglalta tőle a lopott italokat és a számológépet, melyeket a sértettnek később visszaadtak.

A nyomozó hatóság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.