Vas vármegyei összesítő

2024. 01. 19., p - 07:50
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Vas vármegyében 2024. január 18-án 5 óra és 2024. január 19-én 5 óra közötti időben egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Az elmúlt 24 órában egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek a körmendi egyenruhások. Az igazoltatás során alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott a sofőrrel szemben, ezért őt előállították további mintavételre. A járőrök a vezetői engedélyét a helyszínen elvették és büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben ittas járművezetés miatt.

Egy 22 éves gépkocsivezetőt igazoltattak a rendőrök Sárváron 2024. január 18-án a kora reggeli órákban. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért őt előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Vele szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Kérjük a közlekedőket, hogy a megváltozott út- és látásviszonyok szerint vezessenek! A balesetek elkerülése érdekében, fokozott óvatossággal, megfelelő követési távolságot tartva közlekedjenek!

„…, hogy mindenki hazaérjen!”

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.