Vészfékezésre kényszerítette a buszsofőrt

2022. 09. 09., p - 09:09
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a székesfehérvári gépjárművezetőnek az ügyében, aki szabálytalan közlekedési manőverével személyi sérüléssel végződő közlekedési balesetet okozott.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 35 éves székesfehérvári nő 2022. június 3-án késő délelőtt Székesfehérváron, a Szent Flórián körúton haladt személygépjárművével a Berényi út felől a belső forgalmi sávban.  A Gugásvölgyi utca előtti útszakaszon az asszony szabálytalanul váltott forgalmi sávot, melynek következtében vészfékezésre kényszerítette a vele azonos irányban, a jobb oldali forgalmi sávban menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetőjét. A hirtelen fékezés eredményeként a busz egyik utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a 35 éves sofőrrel szemben indított - közúti baleset okozás vétségének elkövetése miatt folytatott - eljárás vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Párban jártak lopni

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.