Veszprém megyében történt

2022. 11. 20., v - 07:31
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt nap rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt elfogott, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A járőrök három embert előállítottak, közülük egyet lopás elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

Egy 44 éves győri lakos személyautójával közlekedett a 7321-es úton Nyirád felől Sümeg irányába 2022. november 19-én 17 óra 45 perckor. Haladása során a menetiránya szerinti jobb oldalról egy szarvas futott át az úttesten, amit a férfi későn észlelt, így az állatot elütötte. A balesetben személyi sérülés nem történt, a szarvas a helyszínről elfutott. Az eset körülményeit az Ajkai Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.

 

Rablás egy üveg borért

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez.

 

Felismeri?

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.