Veszprém megyében történt

2022. 11. 20., v - 07:31
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt nap rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt elfogott, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A járőrök három embert előállítottak, közülük egyet lopás elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

Egy 44 éves győri lakos személyautójával közlekedett a 7321-es úton Nyirád felől Sümeg irányába 2022. november 19-én 17 óra 45 perckor. Haladása során a menetiránya szerinti jobb oldalról egy szarvas futott át az úttesten, amit a férfi későn észlelt, így az állatot elütötte. A balesetben személyi sérülés nem történt, a szarvas a helyszínről elfutott. Az eset körülményeit az Ajkai Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.