Vezetői engedély nélkül jogtalanul tulajdonított el egy autót, majd balesetezett

2022. 08. 09., k - 07:46
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai rendőrök elállítottak egy fiút.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2022. augusztus 8-án 16 óra 50 perckor érkezett bejelentés, amely szerint Petőhenye vonalában a vasúti pálya mentén egy gépkocsi van az árokban.

A helyszínekre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 17 éves zalaszentiváni fiatal közlekedett egy személyautóval a 7328-as számú út irányába a földúton, melynek során a vasúti átjáró előtt elvesztette uralmát a járművé felett és az átjáró előtt, menetiránya szerinti jobb oldali beton szelvénykőnek ütközött neki.

A rendőrök a fiatalkorút előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Párban jártak lopni

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.