Viselkedése buktatta le

2019. 08. 23., p - 06:48
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy 23 éves kisbéri férfit.

A járőrök 2019. augusztus 23-án a hajnali órákban közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy autót Győrben, a Kossuth Lajos úton. Az intézkedés alatt a járművezető zavartan viselkedett, erősen verejtékezett, majd a rendőrök által feltett kérdésre válaszolva elismerte, hogy az igazoltatását megelőzően kábítószert, pikót fogyasztott. A helyszínen átvizsgálták a ruházatát és a csomagjait is, ennek során a férfi nadrágjának jobb első zsebében, egy műanyag fecskendőben, kábítószergyanús fehér kristályos anyagot találtak, amit lefoglaltak. Az intézkedők a 23 éves sofőrt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói a kisbéri férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség nevében

Egy miskolci férfi sms-t kapott a „rendőrség nevében” arról, hogy megbüntették, és kérték, kattintson a linkre. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Őrizetben a rabló

Két nőre is rátámadt az a miskolci férfi, akit azonosítottak, majd elfogtak a rendőrök.