Viselkedése buktatta le

2019. 08. 23., p - 06:48
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy 23 éves kisbéri férfit.

A járőrök 2019. augusztus 23-án a hajnali órákban közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy autót Győrben, a Kossuth Lajos úton. Az intézkedés alatt a járművezető zavartan viselkedett, erősen verejtékezett, majd a rendőrök által feltett kérdésre válaszolva elismerte, hogy az igazoltatását megelőzően kábítószert, pikót fogyasztott. A helyszínen átvizsgálták a ruházatát és a csomagjait is, ennek során a férfi nadrágjának jobb első zsebében, egy műanyag fecskendőben, kábítószergyanús fehér kristályos anyagot találtak, amit lefoglaltak. Az intézkedők a 23 éves sofőrt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói a kisbéri férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.