Zala megyei balesetek

2017. 07. 16., v - 09:28
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Nagykanizsán, 2017. július 15-én 9 óra 5 perckor a Hevesi utcában közlekedett egy férfi Nissan típusú személyautóval, amikor eddig még ismeretlen körülmények között a gyalogátkelőhelyen elütött egy gyalogost, aki könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.  

Egy férfi közlekedett kerékpárjával Nagykanizsán 10 óra 10 perc körül a Kaposvári út irányából a Csónakázó tó felé, amikor a lejtőn elvesztette uralmát a kerékpár felett és elesett. A férfi a balesetben súlyos sérülést szenvedett.

Egy hölgy Zalaegerszegen, a Vizslaparki úton állt 17 óra 30 perc körül, amikor kilépett a kerékpárútra és az ott közlekedő kerékpáros fellökte. A balesetben a nő súlyos sérülést szenvedett.

Zalaegerszegen közlekedett egy férfi 21 óra 45 perckor Opel típusú személyautóval a Kosztolányi téren a Dísz tér felé, amikor a kereszteződésnél eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Volkswagen típusú személyautóval. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

a

Egy nő az utasaival közlekedett az esti órákban Toyota típusú személyautóval Nova irányából Mikekarácsonyfa felé, amikor ismeretlen körülmények között letért az útról és vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a sofőr és utasai nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

a


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autók az út melletti árokban

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

 

A gyanú: embercsempészés

Egy albán sofőr és a vele utazó két török állampolgár jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudta hitelt érdemlően igazolni; Budapesten előállították őket.

 

Forgalomterelés a 6-os főút paksi szakaszán

A 109-es kilométerszelvényben történt anyagi káros közlekedési baleset miatt lezárva a 6-os számú főút Paks belterületén, a forgalom a környező utcákba terelve folyamatosan halad.