Zala megyei balesetek

2017. 07. 23., v - 07:51
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy külföldi személy 2017. július 22-én 13 óra 20 perckor Zalaegerszeg külterületén, a 76-os számú főút irányából az Ilosvai út felé közlekedett családjával egy Land Rover Freelander típusú személygépkocsival, amikor a Ságodi út kereszteződésénél figyelmetlensége miatt nekiütközött egy Renault Trafik típusú tehergépkocsinak. Az ütközés következtében a Land Rover a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára sodródott és villanyoszlopnak csapódott, majd felborult. A kisteherautó pedig egy betonozott vízelvezető árokba csapódott. A baleset következtében a személyautóban utazó két gyermek és két felnőtt, nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Egy 32 éves férfi 22 óra 20 perckor a 74-es számú főúton, Bocfölde irányából Zalaegerszeg felé közlekedett egy Audi típusú személyautóval, amikor a 46+600-as kilométerszelvénynél figyelmetlensége miatt nekiütközött az előtte lassító Renault típusú teherautónak. A balesetben a személygépkocsi utasa könnyebben megsérült, a járművekben anyagi kár keletkezett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.