Zala megyei balesetek

2017. 07. 25., k - 08:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, továbbá három anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy zalaapáti nő 2017. július 24-én 8 óra 55 perckor a 76-os számú főúton közlekedett egy Citroen típusú személyautóval Kisbucsa irányából Zalaegerszeg felé, amikor a 49+220-as kilométerszelvénynél megcsúszott a járművével, majd felborult. A sofőr a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A 7-es számú főúton, Sormás irányából Nagykanizsa felé közlekedett egy férfi 11 óra 30 perckor egy Ford típusú tehergépkocsival, amikor a 213-as kilométerszelvény közelében figyelmetlensége miatt a járművével áttért a szemközti forgalmi sávba, majd lehajtott a füves útpadkára. A jármű ezután nekiütközött a vízelvezető árok belső falának, kidöntött egy közúti jelzőtáblákat tartó fém oszlopot, majd felborult. A baleset következtében a teherautó sofőrje súlyosan, míg utasa könnyebben sérült.

Egy idős nő 18 óra 25 perckor Csömödéren, a Petőfi utcában eddig tisztázatlan okok miatt a vízelvezető árokba hajtott háromkerekű elektromos kerékpárjával és könnyebben megsérült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.