Zala megyei balesetek

2017. 08. 01., k - 09:10
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel, két könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi Keszthelyen, a Zsidi út és a Bólyai út kereszteződésénél közlekedett 2017. július 31-én 7 óra 7 perckor, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát a kerékpár fölött és elesett. A férfi a balesetben könnyű sérülést szenvedett.     

a

Nagykanizsán, a Bem József utcában 14 óra 20 perckor közlekedett kerékpárral egy férfi, amikor figyelmetlensége miatt nekiment egy előtte forgalmi okok miatt várakozó személyautónak. A kerékpáros a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Zalaegerszegen, a Ságodi út irányából a Fuvar utca felé közlekedett egy lenti férfi és utasa 16 óra 30 perc körül Ford típusú személyautóval, amikor a kereszteződéshez érve, eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Dacia típusú gépkocsival. A balesetben a Fordban lévő utas könnyű sérülést, míg a Dacia sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

a

Egy férfi a megyeszékhelyen közlekedett 17 óra 45 perckor Opel típusú személyautóval a Becsali úton, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között nekiütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő zalaegerszegi férfinak. A balesetben a motoros könnyű sérülést szenvedett.

a


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Prevenció az akcióban

A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték Bács-Kiskun megyében. Az akcióhoz a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság tagjai is csatlakoztak, akik ismertették a szabálytalankodókkal a biztonsági öv használatának fontosságát és speciális szimulátorral szemléltették életmentő funkcióját.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.