Zala megyei balesetek

2017. 09. 03., v - 08:40
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, két könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Bánokszentgyörgy irányából Szentliszló felé közlekedett egy férfi Suzuki típusú személyautójával 2017. szeptember 2-án 14 óra 30 perc körül, amikor az egyik kanyarban a vizes úton megcsúszott, áttért a szemközti, bal oldali forgalmi sávba, ahol a vízelvezető árokba csapódott. A sofőr nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

s

Egy férfi és utasa 17 óra körül közlekedett Zalaszentgyörgy irányából Zalalövő felé Audi típusú személyautóval, amikor a vizes úton megcsúszott, többször megpördült, majd felborult. Az autóban ülő utas a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

a

Bagola irányából Nagykanizsa felé közlekedett egy nő és utasa Opel típusú személyautóval 18 óra 15 perc körül, amikor az egyik kanyarban megcsúszott a vizes úton és a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben az utas nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

o


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.