Zala megyei összefoglaló

2018. 12. 27., cs - 08:12
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 62 éves helyi férfi kerékpárral közlekedett 2018. december 26-án 10 óra 45 perckor Miháldon, a Dózsa György utcában, amikor eddig tisztázatlan okok miatt elesett a biciklijével. A baleset következtében a férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 

A szolgálatban lévő állomány három főt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök két személyt állítottak elő, köztük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.

 

Őrizetben az autófeltörő

Betörte két autó ablakát és az egyikből el is vitt egy tankolókártyát, valamint több használati eszközt egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.