Zala megyei összefoglaló

2020. 01. 29., sze - 08:31
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, egy könnyű sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 27 éves helyi férfi közlekedett Suzuki személygépkocsival 2020. január 28-án 13 óra 35 perckor Nagykanizsán, egy bekötőúton, amikor az Attila utca kereszteződéshez balra kanyarodott a Rózsa út irányába. A kanyarodást követően elütötte az úttesten áthaladó 20 éves férfit, aki a baleset során könnyű sérülést szenvedett.

Zalaegerszegen, a Hock János utcában közlekedett 14 óra 20 perckor Opel személygépkocsival egy 44 éves férfi, amikor egy egyenes útszakaszon eddig tisztázatlan okból jobbra letért az úttestről és a vízelvezető árokban lévő beton villanyoszlopnak ütközött. Az ütközéstől a villanyoszlop kitörött és az autóra dőlt. A baleset következtében a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, egyiküket bűncselekmény elkövetésén érték tetten, hármat az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.