Zala megyei összefoglaló

2020. 03. 22., v - 08:28
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A 6804-es úton közlekedett Nagykanizsa felé 2020. március 21-én 12 óra 30 perc körül BMW típusú személyautóval egy 49 éves nő. Surd községből kiérve az út jobb szélén megállt, majd  balra történő megfordulása közben összeütközött a vele azonos irányba haladó Suzuki gépkocsival, melyet egy 20 éves férfi vezetett. A balesetben a Suzuki vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány két személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök három személyt állítottak elő, és biztonsági intézkedés is három esetben történt.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1 + 16

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 54 éves német sofőr ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.