Zala megyei összesítő

2021. 11. 29., h - 06:37
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 72 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában egy könnyű sérüléssel és tizenhét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 50 éves hahóti férfi közlekedett személyautóval 2021. november 26-án 12 óra 56 perckor a 74-es számú főúton Zalaegerszeg felől Nagykanizsa irányába. Amikor a 33-as kilométerszelvényhez ért egy szarvas ugrott a járműve elé, melyet elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elfutott.

A szolgálatban lévő állomány 21 személyt fogott el, közülük 11-et bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1-et pedig az ellen kiadott körözés alapján. A zalai járőrök 32 főt állítottak elő, közülük 28-at bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.