Zala megyei összesítő

2021. 12. 08., sze - 07:34
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 46 éves horvát állampolgárságú férfi közlekedett egy személygépjárművel 2021. december 7-én 16 óra 55 perckor az M70-es autópályán Muraszemenye felől Letenye irányába, amikor a külső sávból előzésbe kezdett az úttesten megcsúszott, és a járművével áttért a bal oldali belső forgalmi sávba, ahol a gépkocsija bal elejével a belső forgalmi sávban haladó személygépkocsi jobb elejének ütközött. Az ütközést követően mindkét jármű az autópálya belső szalagkorlátjának csapódott. A balesetben az elsődleges adatok alapján a vétlen személyautót vezető 32 éves rédicsi férfi megsérült.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján, egyet pedig az országban való jogellenes tartózkodása miatt.

A zalai járőrök három főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, egy főt pedig mintavétel céljából. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam