Zala megyei összesítő

2022. 01. 06., cs - 07:05
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A 74-es számú főúton Nagykanizsa irányából 2022. január 5-én 7 óra körül közlekedett egy 51 éves nagykanizsai férfi egy személygépjárművel, amikor a 10-es kilométerszelvénynél egy őz ugrott a járműve elé, melyet elütött, miközben elvesztette uralmát a jármű felett és sodródni kezdett, majd letért az úttestről és jobb oldalára borult. A vadon élő állat elpusztult, személyi sérülés nem történt.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el bűncselekmény elkövetése miatt. A zalai járőrök nyolc főt állítottak elő, közülük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.