Zala megyei összesítő

2022. 01. 14., p - 06:48
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 41 éves Lentiben élő férfi közlekedett 2022. január 13-án 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsival Nova irányából a 75-ös számú főúton, amikor az 56-os kilométerszelvénynél egy jobbra ívelő útkanyarulatból kihaladva megcsúszott, majd letért az útpadkáról és egy vadkerítést megrongálva egy vízelvezető árokban állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Nemsokkal később, egy 20 éves szintén Lentiben élő férfi közlekedett ugyanazon az útvonalon, amikor a jobbra ívelő útkanyarulatból kihaladva ő is megcsúszott, majd letért az útpadkáról és vízelvezető árokban állt meg. A balesetben a gépjárművezető megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórháza vitték.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök nyolc főt állítottak elő, közülük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam