Zala megyei összesítő

2022. 01. 21., p - 07:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 46 éves pécsi férfi közlekedett személygépkocsival 2022. január 20-án 18 óra 15 perckor a 70540-es számú úton, az M7-es autópálya felől. Amikor a 7-es számú főút útkereszteződéséhez ért, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról, a védett főúton Becsehely-Újmajor felől Becsehely irányába személyautóval közlekedő 55 éves tótszentmártoni férfinek, és összeütköztek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, akik közül egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök négy főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.