Zala megyei összesítő

2022. 01. 22., szo - 08:14
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, egy könnyű sérüléssel, és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 35 éves gellénházai nő közlekedett egy személygépkocsival 2022. január 21-én 6 óra 50 perckor a 7401-es számú úton Gellénháza irányából, amikor a 6-os kilométerszelvénynél megcsúszott, és függőleges tengelye körül megpördült, majd szalagkorlátnak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

autó

Egy 33 éves kerkaszentkirályi férfi közlekedett egy személygépkocsival 17 óra 10 perckor a 75149-es számú úton Letenye irányából, amikor balról egy őz futott az úttestre, melyet intenzív fékezés ellenére elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elfutott a helyszínről.

autó

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök öt főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.

 

Embercsempész bukott le Tolna megyében

Dunaszentgyörgy térségében állítottak meg a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei egy taxit, melyben a sofőr 5 illegális migránst szállított.