Zala megyei összesítő

2022. 01. 27., cs - 07:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 48 éves nagykanizsai nő közlekedett 2022. január 26-án 7 órakor a 74-es számú főúton Nagykanizsa irányából egy személygépkocsival, amikor a második kilométerszelvénynél balról egy szarvastehén futott ki az úttestre, melyet intenzív fékezés ellenére is elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

3

Másfél órával később szintén a 74-es számú főúton, a 4. kilométerszelvénynél Nagykanizsa irányába egy őzbak futott egy 46 éves pacsai férfi által vezetett személygépjármű elé, melyet elütött. Személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

A szolgálatban lévő állomány hét személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök négy főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy mórahalmi büfébe, ahonnan készpénzt loptak el.

 

Rendőrkézen a rabló

A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalt, aki kirabolt egy nőt Szegeden.

 

Lezárt ügyek: Nem mind ezüst, ami fénylik

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki ezüst érméknek nevezett hamisítványokkal csapta be vásárlóját.