Zala megyei összesítő

2022. 02. 04., p - 07:08
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 47 éves baki férfi közlekedett 2022. február 3-án 6 óra 50 perckor Zalaegerszegen a Zrínyi Miklós úton egy tehergépkocsival. Amikor egy kijelölt gyalogosátkelőhelyhez ért, későn észlelte az ott áthaladni szándékozó gyalogost, és elütötte; a 37 éves zalaegerszegi férfi megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

é

A 7-es számú főúton közlekedett 8 óra 30 perc körül egy 41 éves zalakarosi férfi egy személygépkocsival Zalasárszeg irányából Nagyrécse felé. Amikor a 200-as kilométerszelvénynél egy szarvasbika ugrott a járműve elé, és a személygépkocsi tetejére ugrott, majd tovább szaladt. A balesetben a jobb első ülésen helyet foglaló 53 éves zalakarosi nő megsérült.

e

Egy 18 éves felsőrajki férfi közlekedett 8 óra 50 perckor a 74-es számú főúton Nagykanizsa irányából, amikor a 42-es kilométerszelvénynél, amikor a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára hajtott ahol megcsúszott, ellenkormányozott, azonban a gépkocsit nem tudta az úttestre visszairányítani, ezért a jobb oldali vízelvezető árokba csapódott a személygépkocsi hossztengelye körüli forgását követően. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján.

A zalai járőrök 25 főt állítottak elő, közülük 21 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam