Zala megyei összesítő

2022. 02. 23., sze - 07:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 68 éves zalabéri férfi személygépkocsival közlekedett 2022. február 22-én 14 óra 20 perckor Zalaszentgrót külterületén, a 7352-es számú mellékúton. Amikor a 13-as kilométerszelvényhez ért, egy autó szabálytalan előzésébe kezdett, így összeütközött a szemközti forgalmi sávban érkező 26 éves türjei férfi által vezetett tehergépkocsival. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben jelentős mértékű anyagi kár keletkezett.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök négy főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.