Zala megyei összesítő

2022. 03. 23., sze - 06:26
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 33 éves petőhenyei férfi közlekedett 2022. március 22-én 9 óra 30 perckor egy személygépkocsival a 7401-es számú úton Zalaegerszeg irányából Gellénháza felé, amikor a 4-es kilométerszelvénynél az előtte haladó balra kanyarodási szándékkal forgalmi okból megálló 72 éves sitkei férfi által vezetett gépjárműnek ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Egy 31 éves nagykutasi nő közlekedett délelőtt egy személygépkocsival a 7404-es számú úton Andráshida felől Nagykutas irányába. A 76-es számú főút kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítását, és behajtott a kereszteződésbe, majd összeütközött egy szabályosan érkező 46 éves bocföldei férfi által vezetett személygépkocsival. A baleset során személyi sérülés nem történt.

törött autó

Egy 48 éves nagykanizsai férfi 15 óra 20 perckor Muraszemenyén a Zrínyi úton hátramenetet hajtott végre egy tehergépkocsival, és nem észlelte az úttesten szabálytalanul áthaladó gyalogost, és elsodorta.  A balesetben a 29 éves muraszemenyei férfi megsérült.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök tíz főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam