Zala megyei összesítő

2022. 04. 02., szo - 08:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, egy könnyű sérüléssel, és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 50 éves becsehelyi nő közlekedett egy személygépkocsival 2022. április 1-jén 8 óra 53 perckor a 7-es számú főúton Sormás irányából Eszteregnye felé. A 215-ös kilométerszelvénynél az előtte haladó jármű előzésébe kezdett és áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, de nem vette észre, hogy az általa vezetett személygépjárművet egy másik, egy 40 éves rigyáci férfi által vezetett gépjármű is megkezdte. Az utóbbi gépjárművezető, hogy a balesetet elkerülje, a járművét balra, majd jobbra kormányozta, majd a vizes úton megcsúszott, és vízelveztő árokba csapódott; vezetője súlyosan megsérült. A két gépjármű egymással nem ütközött össze.

autó

Egy 34 éves férfi közlekedett 15 óra 45 perckor egy személygépkocsival Zalaegerszegen, a Köztársaság útján a Göcseji út felé. A Csendes utca kereszteződésénél későn észlelte az előtte haladó, és balra kanyarodni szándékozó 51 éves andrásfai férfi által vezetett gépjárművet, és hátulról nekiütközött. Az utóbbi gépjármű jobb első utasa, egy 50 éves zalaegerszegi nő megsérült.

autó

autó

A szolgálatban lévő állomány kettő személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök öt főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.