Zala megyei összesítő

2022. 04. 08., p - 07:03
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 40 éves Nagypáliban élő nő 2022. április 7-én 17 óra 35 perckor Zalaegerszegen a Zárda utcában egy parkolóhelyről elindulási szándékkal, balra hátramenetet végzett egy személygépkocsival, miközben nem biztosított elsőbbséget a Göcseji út irányából a József Attila utca irányába közlekedő 52 éves zalaegerszegi férfi által vezetett motorkerékpárnak, és összeütköztek. A balesetben a motoros súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Egy 47 éves gyenesdiási férfi közlekedett 20 órakor egy szeméylgépkocsival az M7-es autópályán, Letenye irányából Nagykanizsa felé, amikor a 208-as kilométerszelvénynél egy őz ugrott ki a járműve elé, melyet elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

A szolgálatban lévő állomány egy fogott el. A zalai rendőrök hét főt állítottak elő, közülük három személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.