Zala megyei összesítő

2022. 04. 09., szo - 07:08
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 80 éves bocskai férfi és női utasa közlekedett személyautójával 2022. április 8-án 10 óra 52 perckor Bocskán, az Ady úton Nagykanizsa irányából Zalaszentbalázs felé. Amikor az Ady út 7. szám előtti ingatlanhoz ért, balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a vele azonos irányba közlekedő 37 éves férfi által vezetett járműszerelvénynek, így összeütköztek majd az autó egy betonszegélynek csapódott. A balesetben a személygépkocsi sofőrje és 72 éves bocskai utasa könnyebben megsérültek.     

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, akik közül egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök tizenegy főt állítottak elő, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy mórahalmi büfébe, ahonnan készpénzt loptak el.

 

Rendőrkézen a rabló

A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalt, aki kirabolt egy nőt Szegeden.

 

Lezárt ügyek: Nem mind ezüst, ami fénylik

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki ezüst érméknek nevezett hamisítványokkal csapta be vásárlóját.