Zala megyei összesítő

2022. 04. 16., szo - 07:29
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, egy könnyű sérüléssel, és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 50 éves szécsiszigeti férfi közlekedett egy személygépkocsival 2022. április 15-én 9 óra 50 perckor Lentiben a Rákóczi Ferenc utcában. Amikor a Thököly utca kereszteződéséhez ért, a Béke uta irányából a Hársfa utca felé közlekedő 79 éves kerékárját hajtó nő nem adta meg neki az elsőbbséget, és összeütköztek. A biciklis a balesetben súlyosan megsérült.

A szolgálatban lévő állomány nyolc személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök hat főt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: hat órán belül bilincselés

A monori rendőrök befejezték annak a 71 éves férfinak az ügyét, aki kíváncsiságától vezérelve egy vecsési ház udvara felé lőtt gáz és riasztófegyverével.

 

1 embercsempész, 22 migráns elfogva

A bátonyterenyei járőrök a város belterületén tartóztattak fel egy ukrán állampolgár által vezetett tehergépkocsit, amelynek rakterében több illegális migráns tartózkodott.

 

Felismeri őket?

Egymás után loptak, a VI. kerületi rendőrök keresik a három férfit.