Zala megyei összesítő

2022. 04. 24., v - 08:12
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 33 éves zalakarosi férfi közlekedett 2022. április 23-án 12 óra 15 perckor egyterű gépjárművel a 6832-es számú úton Miháld irányából a 7-es számú főút felé. Haladása során a főút kereszteződésénél az „Állj! Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a Zalakomár irányából Nagykanizsa felé tartó, 28 éves nagykanizsai nő által vezetett személyautónak és összeütköztek. A baleset következtében a vétlen jármű jobb első ülésén utazó 55 éves nagykanizsai nő megsérült. 

baleset 0424

baleset 0424A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök hat főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célzott sebességmérés

A Pécs és Szigetvár közötti útszakaszon ellenőrizték a gyorshajtást a rendőrök, emellett több más jellegű szabályszegés is felmerült.

 

Nincs tovább

Szombathelyen, a 86-os számú főúton fogták el a migránsokat szállító magyar embercsempészt.

 

Alkohol-lista: sör, bor, vodka, pezsgő

Sört, bort, vodkát, viszkit, pezsgőt is elloptak egy tiszakeszi portáról azok a férfiak, akiket a helyi körzeti megbízottak azonosítottak, majd elfogtak. Egy eltulajdonított gyűrű pedig az egyik tolvaj alsónadrágjából került elő.