Zala megyei összesítő

2022. 04. 25., h - 06:09
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy súlyos sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 46 éves zalaegerszegi férfi közlekedett 2022. április 24-én 14 óra 25 perckor egy motorkerékpárral Zalaegerszegen a Nyerges utcában, a Domb út irányába. A kereszteződésben jobbra szándékozott kanyarodni de eközben elveszítette uralmát a motorkerékpárja felett és jobb oldalára dőlt. A baleset következtében a férfi súlyosan megsérült.

motorkerékpár

A 86-os főútvonalon Lenti irányából Zalalövő irányába 20 óra 35 perckor közlekedett egy horvát állampolgárságú 54 éves férfi egy kistehergépkocsival. A 30-as kilométerszelvénynél a menetiránya szerinti jobb oldalról egy szarvasbika ugrott a gépkocsija elé, melyet elütött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt a szarvas elpusztult.

kistehergépkocsi

Egy 50 éves szlovák állampolgárságú férfi közlekedett 22 óra 40 perckor az M7-es autópályán Nagykanizsa irányából Eszteregnye felé, egy személygépkocsival. Amikor a 217-es kilométerszelvényhez ért, neki jobbról egy őzbak futott ki elé, melyet elütött. Személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínen elpusztult.

autó

A szolgálatban lévő állomány három fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A zalai rendőrök 15 főt állítottak elő, akik közül 4 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.