Zala megyei összesítő

2022. 04. 25., h - 06:09
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy súlyos sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 46 éves zalaegerszegi férfi közlekedett 2022. április 24-én 14 óra 25 perckor egy motorkerékpárral Zalaegerszegen a Nyerges utcában, a Domb út irányába. A kereszteződésben jobbra szándékozott kanyarodni de eközben elveszítette uralmát a motorkerékpárja felett és jobb oldalára dőlt. A baleset következtében a férfi súlyosan megsérült.

motorkerékpár

A 86-os főútvonalon Lenti irányából Zalalövő irányába 20 óra 35 perckor közlekedett egy horvát állampolgárságú 54 éves férfi egy kistehergépkocsival. A 30-as kilométerszelvénynél a menetiránya szerinti jobb oldalról egy szarvasbika ugrott a gépkocsija elé, melyet elütött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt a szarvas elpusztult.

kistehergépkocsi

Egy 50 éves szlovák állampolgárságú férfi közlekedett 22 óra 40 perckor az M7-es autópályán Nagykanizsa irányából Eszteregnye felé, egy személygépkocsival. Amikor a 217-es kilométerszelvényhez ért, neki jobbról egy őzbak futott ki elé, melyet elütött. Személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínen elpusztult.

autó

A szolgálatban lévő állomány három fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A zalai rendőrök 15 főt állítottak elő, akik közül 4 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.