Zala megyei összesítő

2022. 05. 03., k - 07:20
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő súlyos sérüléssel és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 58 éves helyi férfi közlekedett személyautóval 2022. május 2-án 11 óra 43 perckor Zalaegerszegen, a Berzsenyi úton a Kosztolányi út felől, amikor haladása során a Stadion úti körforgalomnál kijelölt gyalogos átkelőhelyen elütött egy 61 éves helyi nőt. A balesetben a gyalogos megsérült.

Baleset Zeg 2022.05.02

Egy 49 éves helyi nő közlekedett az általa vezetett személyautóval 2022. május 2-án 16 óra 44 perckor Nagykanizsa belterületén, a Bajcsy Zsilinszky úton a Homokkomáromi út felől a Szepetneki út irányába. Amikor a Szent Flórián térre ért, balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a vele szemben közlekedő 70 éves helyi lakosú férfi által vezetett segédmotorkerékpárnak, és összeütköztek. A balesetben a motort vezető férfi megsérült. 

NK baleset 2022.05.02

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért!

… hogy mindenki hazaérjen!

A szolgálatban lévő állomány három főt fogott el, akik közül kettő személyt az ellenük kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök négy főt állítottak elő, akik közül egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, három főt mintavétel céljából. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célzott sebességmérés

A Pécs és Szigetvár közötti útszakaszon ellenőrizték a gyorshajtást a rendőrök, emellett több más jellegű szabályszegés is felmerült.

 

Nincs tovább

Szombathelyen, a 86-os számú főúton fogták el a migránsokat szállító magyar embercsempészt.

 

Alkohol-lista: sör, bor, vodka, pezsgő

Sört, bort, vodkát, viszkit, pezsgőt is elloptak egy tiszakeszi portáról azok a férfiak, akiket a helyi körzeti megbízottak azonosítottak, majd elfogtak. Egy eltulajdonított gyűrű pedig az egyik tolvaj alsónadrágjából került elő.