Zala megyei összesítő

2022. 05. 03., k - 07:20
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő súlyos sérüléssel és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 58 éves helyi férfi közlekedett személyautóval 2022. május 2-án 11 óra 43 perckor Zalaegerszegen, a Berzsenyi úton a Kosztolányi út felől, amikor haladása során a Stadion úti körforgalomnál kijelölt gyalogos átkelőhelyen elütött egy 61 éves helyi nőt. A balesetben a gyalogos megsérült.

Baleset Zeg 2022.05.02

Egy 49 éves helyi nő közlekedett az általa vezetett személyautóval 2022. május 2-án 16 óra 44 perckor Nagykanizsa belterületén, a Bajcsy Zsilinszky úton a Homokkomáromi út felől a Szepetneki út irányába. Amikor a Szent Flórián térre ért, balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a vele szemben közlekedő 70 éves helyi lakosú férfi által vezetett segédmotorkerékpárnak, és összeütköztek. A balesetben a motort vezető férfi megsérült. 

NK baleset 2022.05.02

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért!

… hogy mindenki hazaérjen!

A szolgálatban lévő állomány három főt fogott el, akik közül kettő személyt az ellenük kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök négy főt állítottak elő, akik közül egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, három főt mintavétel céljából. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Zéró tolerancia

Éjszakai ellenőrzés mérlege Óbudán: 51 járművezetőből öt bizonyult ittasnak, egy kábítószer hatása alatt állt.

 

Fokozott ellenőrzés

A Tatabányai Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2022. május 21-én 15:00 órától május 22-én 03:00 óráig.