Zala megyei összesítő

2022. 05. 09., h - 07:22
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 39 éves nagykanizsai férfi közlekedett 2022. május 8-án 14 óra 30 perckor Nagykanizsán a Hevesi Sándor utcában a Munkás utca irányából egy elektromos rollerrel. Amikor egy ingatlan parkolójába vezető út kereszteződését megközelítette az előtte, azonos irányba haladó, lassító, majd a parkoló irányába jobbra bekanyarodni szándékozó 52 éves helyi nő által vezetett személygépkocsival összeütközött. A balesetben a férfi könnyebben megsérült.

A szolgálatban lévő állomány három főt fogott el, akik közül kettő személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök öt főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célzott sebességmérés

A Pécs és Szigetvár közötti útszakaszon ellenőrizték a gyorshajtást a rendőrök, emellett több más jellegű szabályszegés is felmerült.

 

Nincs tovább

Szombathelyen, a 86-os számú főúton fogták el a migránsokat szállító magyar embercsempészt.

 

Alkohol-lista: sör, bor, vodka, pezsgő

Sört, bort, vodkát, viszkit, pezsgőt is elloptak egy tiszakeszi portáról azok a férfiak, akiket a helyi körzeti megbízottak azonosítottak, majd elfogtak. Egy eltulajdonított gyűrű pedig az egyik tolvaj alsónadrágjából került elő.