Zala megyei összesítő

2022. 05. 12., cs - 07:01
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, egy könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 48 éves tótszerdahelyi nő közlekedett 2022. május 11-én 21 óra 25 perckor a 7-es számú főúton Nagykanizsa irányából Sormás felé egy személygépkocsival, amikor a 211-es kilométerszelvénynél egy őz ugrott a járműve elé, melyet elütött. A balesetben a gépjárművezető könnyebben megsérült, a vadon élő állat elpusztult.

A szolgálatban lévő állomány hét főt fogott el, akik közül egy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök hat főt állítottak elő, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célzott sebességmérés

A Pécs és Szigetvár közötti útszakaszon ellenőrizték a gyorshajtást a rendőrök, emellett több más jellegű szabályszegés is felmerült.

 

Nincs tovább

Szombathelyen, a 86-os számú főúton fogták el a migránsokat szállító magyar embercsempészt.

 

Alkohol-lista: sör, bor, vodka, pezsgő

Sört, bort, vodkát, viszkit, pezsgőt is elloptak egy tiszakeszi portáról azok a férfiak, akiket a helyi körzeti megbízottak azonosítottak, majd elfogtak. Egy eltulajdonított gyűrű pedig az egyik tolvaj alsónadrágjából került elő.