Zala megyei összesítő

2022. 06. 04., szo - 06:46
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 52 éves sármelléki férfi közlekedett 2022. június 3-án 10 óra 30 perckor egy segédmotoros kerékpárral Keszthelyen a Napfény soron, Hévíz felé. Az egyenes útszakaszon az előtte haladók forgalmi okból lassítottak, melyet ő későn észlelt, és intenzív fékezést követően elvesztette uralmát a járműve felett, elesett; súlyosan megsérült.

motor

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök hét főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.