Zala megyei összesítő

2022. 06. 09., cs - 07:22
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 21 éves nagykanizsai férfi közlekedett egy személygépjárművel 2022. június 8-án 7 óra 35 perckor, a 74-es számú főúton, Nagykanizsa felől Zalaegerszeg irányába. Haladása során a 41-es kilométerszelvénynél az előtte haladó személygépkocsi előzésébe kezdett, azonban a vizes, nyomvályús úttesten elveszítette uralmát a járműve felett, az előzött jármű bal oldalának ütközött, majd megpördült és a menetiránya szerinti bal oldali vízelvezető árokban, a tetőlemezére borulva állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, közülük kettő főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hét főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem adta meg

Egy személygépkocsi vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy baleset lett a vége.

 

Remekül szerepeltek

Az előkelő hatodik helyen végzett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az országos strandröplabda bajnokságon.