Zala megyei összesítő

2022. 06. 22., sze - 06:58
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, kettő könnyű sérüléssel és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 25 éves becsehelyi nő közlekedett 2022. június 21-én 7 óra 25 perckor egy személygépkocsival Becsehely Kossuth Lajos utcában, a Béke utca felől. Forgalmi okból az előtte haladók lassítottak, amelyet figyelmetlensége miatt későn észlelt, ezért balra irányította járművét a szemközti sávba, és nekiütközött a szemből érkező 57 éves somogyudvarhelyi férfi által vezetetett személygépkocsinak. A balesetben a nő súlyosan, a férfi könnyebben megsérült; a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték őket.

A szolgálatban lévő állomány kilenc főt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének értek tetten, kettőt pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök tíz főt állítottak elő, közülük hét személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Színváltó

Egy órán belül elfogták a külföldit, aki a gyanú szerint egy kalapács segítségével egy óbudai zálogházat rámolt ki. A férfi éppen festékszóróval színezte át körözött autóját.

 

Nem adta meg

Egy személygépkocsi vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy baleset lett a vége.