Zala megyei összesítő

2022. 07. 08., p - 07:02
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és három könnyű sérüléssel, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 25 éves berzencei férfi közlekedett motorkerékpárral 2022. július 7-én 16 óra 20 perc körül a 74-es számú főúton Zalaegerszeg felől Nagykanizsa irányába, amikor Hahót, Fakospuszta településrész lakott területén belül járművével a nedves úttesten megcsúszott és oldalára borult, majd az út melletti árokban egy híd betongyűrűjének ütközött. A balesetben a motorkerékpáros megsérült.

A szolgálatban lévő állomány négy főt fogott el, közülük kettő személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök tizenegy főt állítottak elő, közülük hat személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!