Zala megyei összesítő

2022. 07. 26., k - 07:16
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 54 éves nagykanizsai nő közlekedett egy személyautóval 2022. július 25-én 21 óra körül a 7-es számú főúton, Nagyrécse irányából, amikor a 202-es kilométerszelvénynél egy őz ugrott a járműve elé, melyet elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök kilenc főt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.