Zala megyei összesítő

2022. 08. 01., h - 07:03
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, kettő könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 18 éves pécsi férfi közlekedett 2022. július 31-én 3 óra 30 perc körül az M7-es autópályán Nagykanizsa irányából Zalakomár felé egy személygépkocsival, amikor a 192-es kilométerszelvénynél összeütközött egy másik gépjárművel, amit egy 44 éves olasz állampolgárságú férfi vezetett. Mindkét autó szalagkorlátnak ütközött neki. A balesetben a 44 éves férfi, illetve utasa, valamint a másik gépjárműben utazó 12 éves és 15 éves lányok könnyebben megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Egy 35 éves andrásfai férfi közlekedett 4 óra 45 perc körül egy személygépkocsival Kispáli József Attila utcában, Nagykutas irányába. Egy jobbra ívelő útkanyarulat utáni egyenes szakaszon áttért a menetiránya szerinti bal oldali úttestszélre, ahol vízelvezető árokba hajtott, majd egy beton hídfejnek ütközött neki. A balesetben a gépjárművezető súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A szolgálatban lévő állomány négy  főt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök öt főt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.