Zala megyei összesítő

2022. 08. 03., sze - 06:54
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 47 éves román állampolgárságú férfi közlekedett egy személygépkocsival 2022. augusztus 2-án 17 óra 10 perc körül az M70-es autópályán, Szlovénia irányából, amikor a 6-os kilométerszelvénynél elvesztette uralmát a járműve felett, és letért az úttestről, majd a forgalmi irányokat elválasztó területen, szalagkorlátnak ütközött neki. Személyi sérülés nem történt.

Egy 48 éves zalaegerszegi férfi közlekedett 17 óra 35 perc körül egy személygépkocsival a 76-os számú úton Egervár irányából Bagod felé, amikor az 58-as kilométerszelvénynél egy őz ugrott a járműve elé, melyet elütött. Személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

Egy 21 éves hévízi nő közlekedett 2022. augusztus 3-án 5 óra 50 perc körül Szentgyörgyvár külterületén a 760-as számú főút 8 kilométer szelvényében egy személyautóval, amikor egy őz ugrott a járműve elé, melyet elütött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

A szolgálatban lévő állomány öt főt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének értek tetten. A zalai rendőrök három főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.