Zala megyei összesítő

2022. 08. 05., p - 06:24
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 34 éves zalaegerszegi férfi kerékpározott 2022. augusztus 4-én 17 óra 40 perc körül Zalaegerszegen az Eötvös úton az Ady Endre utca irányából. A Mártírok útja kereszteződéséhez érve kerékpárjával áthajtott az úton a szemközti oldalra a Kerámia utca irányába, felhajtott a járdára, majd kerékpárjával nekiütközött egy téglából épített oszlopnak. A balesetben a biciklis megsérült.

Egy 41 éves Lentiben élő férfi 2022. augusztus 4-én 12 óra 20 perc körül a 7410-es számú úton közlekedett egy személygépkocsival Bocfölde irányából Sárhida felé. Haladása során a 4-es kilométerszelvénynél a jobb oldalról egy őzbak ugrott járműve elé, melyet elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínen elpusztult.

A szolgálatban lévő állomány 14 személyt fogott el, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés miatt. A zalai rendőrök 6 főt állítottak elő, közülük kettő főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a liftben

Rövid idő alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy bevásárlóközpont liftjében fosztott ki egy idős nőt Miskolcon.

 

Kicsörgött a lopott telefon

A rendőrök felhívták a feltételezett betörőket, de nem vették fel a telefont, ezért az egyenruhások bementek értük.

 

Autókat rongált meg Kisvárdán

A kisvárdai nyomozók gyors felderítés után kilenc gépjármű megrongálásával gyanúsították meg a feltételezett elkövetőt.

 

Petőfi 200 szavalóverseny Tolnában

A Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport és a Tolna Vármegyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat pályázatot hirdet elsősorban hátrányos helyzetű diákok számára.

 

Segítsen, ha felismeri!

A csornai nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.