Zala megyei összesítő

2022. 09. 05., h - 07:01
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 61 éves helyi férfi kerékpározott 2022. szeptember 4-én 12 óra körül a 7511-es számú úton Nagykanizsa irányából Nagyrécse felé, amikor - eddig tisztázatlan okból - a kerékpárral eldőlt és az úttestre esett. A baleset következtében a biciklis megsérült.

Baleset Nagykanizsa 2022.09.04

A szolgálatban lévő állomány tizennégy főt állított elő, közülük tizenhárom személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, egyet pedig mintavétel céljából. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!