Zala megyei összesítő

2022. 09. 07., sze - 07:21
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 22 éves nagyradai nő közlekedett személygépjárművel 2022. szeptember 6-án 18 óra 50 perc körül a 7-es számú főúton, Nagykanizsa felől Nagyrécse irányába. Amikor a 202-es kilométerszelvényhez ért, eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, és a jobb oldali rézsűnek hajtott, onnan visszacsapódott az úttestre és az oldalára borulva állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Baleset 7-es főút 2022.09.07.

A szolgálatban lévő állomány kilenc személyt fogott el, akik közül hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök tizenhét főt állítottak elő, közülük tizennégy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.