Zala megyei összesítő

2022. 09. 11., v - 07:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 52 éves budapesti férfi 2022. szeptember 10-én 2 óra 15 perc körül Felsőrajkon, a Szabadság utcában közlekedett személyautóval a Petőfi utca irányába. Figyelmetlensége és feltehetőleg ittassága - melyet a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt - miatt, nekiütközött egy, az úttest szélén parkoló Audi gépjárműnek, ami emiatt a vízelvezető árokba csúszott. A balesetben nem történt személyi sérülés.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök 12 főt állítottak elő, közülük négy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!