Zala megyei összesítő

2022. 09. 22., cs - 08:23
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel, és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 22 éves helyi férfi közlekedett 2022. szeptember 21-én 14 óra 30 perc körül személygépkocsival Szepetneken, a Petőfi Sándor utcában a József Attila utca irányába. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban lesodródott az úttestről és egy beton hídpillérének ütközött, majd tetőlemezére borulva állt meg. A balesetben a sofőr és a jobb első ülésen utazó 44 éves nagykanizsai nő is megsérült.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, közülük egy főt az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök tíz személyt állítottak elő, közülük hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.