Zala megyei összesítő

2022. 11. 15., k - 07:58
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 58 éves veszprémi férfi közlekedett tehergépjárművel 2022. november 14-én 17 óra 50 perc körül a 7336-os számú mellékúton, Karmacs irányából Zalaszentlászló felé, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban útpadkára hajtott, majd egy beton hídfejnek csapódott. Az ütközés következtében a gépkocsi kigyulladt és kiégett, a keletkezett tüzet a katasztrófavédelem eloltotta. A balesetben a sofőr könnyebben sérült.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük kettő főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hat személyt állítottak elő, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.