Zala megyei összesítő

2022. 12. 05., h - 08:09
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hétvégén történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában három könnyű sérüléssel, és tizenhét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 43 éves kisrécsei férfi közlekedett személygépjárművel 2022. december 3-án 20 óra 40 perc körül a 61-es számú főúton Nagykanizsa felé, amikor a főút 188-as kilométerszelvényében egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve elvesztette uralmát a járműve felett, és az úttestről lesodródva vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

baleset zala 2022.12.03.

A szolgálatban lévő állomány tizenhat személyt fogott el, akik közül tíz főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök öt személyt állítottak elő, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földön, levegőben

Öt napon át tartó közlekedésrendészeti akciót bonyolítottak le a ceglédi rendőrök. A szervezett ellenőrzés-sorozatban 218 szabálytalankodó sofőrt szűrtek ki.

 

Végiglopta az éjszakát

Négy bűncselekményt követett el néhány órán belül egy férfi Tatabányán. A rendőröknek köszönhetően többre már nem volt alkalma, ugyanis elfogták és őrizetbe vették.

 

Kapott az alkalmon

Slusszkulcsot talált egy komáromi parkolóban egy férfi. Ő azonban ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a hozzá tartozó autót kutatta fel, amit aztán el is vitt.

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.