Zala megyei összesítő

2017. 09. 19., k - 08:36
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A zalai járőrök két főt fogtak el és 11 személyt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetve szabálysértés miatt.

Egy 54 éves férfi 2017. szeptember 18-án 13 óra körül Cserszegtomajon, a Várvölgyi úton egy kerékpárost előzött kamionjával. A manőver közben a pótkocsi elsodorta a 21 éves biciklist, aki a balesetben nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.